فرزین برای شرکت در اجلاس روسای بانک‌های مرکزی عازم چین شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) تا پایان هفته، همه رانندگان کامیون بیمه می‌شوند| پرداخت مطالبات نانوایان به‌همراه معوقات آن تا پایان خرداد ۱۴۰۴ رشد ۱۴۳ درصدی صادرات پسته در سال ۱۴۰۳ مصوبه اصلاح تعیین ضریب حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد صادرات ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت دام در عربستان سعودی پیش از عید قربان چقدر است؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | تارا ۹۲۸ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | دیگنیتی از ۲ میلیارد تومان فراتر رفت صاحب‌خانه‌ها چگونه می‌توانند وام ۲۸۰ میلیون تومانی بگیرند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه‌شان را از خانوار جدا کنند عرضه‌کنندگان بورس پرقدرت ظاهر شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) یارانه نقدی خردادماه ۱۴۰۴ چه زمانی واریز می‌شود؟ + جدول عبده تبریزی: کمبود نقدینگی، سرآغاز چالش‌های جدی و انحراف از مسیر صحیح است بررسی قیمت پرطرفدارترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان منفی دلار در کانال ۸۲ هزار تومان مرخصی کارگران و کارمندان برای تولد فرزندان دوقلو و بیشتر چقدر است؟ اعلام شرایط واردات بنزین سوپر | تأکید بر اصلاح قیمت‌گذاری بنزین و مالیات بر ارزش افزوده گلایه کامیون‌داران، از افزایش تورم در برابر درآمد ثابت تا نبود حمایت‌های اجتماعی و بازنشستگی بررسی قیمت بلیت هواپیمای تهران- مشهد در آستانه روز عرفه و عید سعید قربان ۱۴۰۴ | قیمت نجومی بلیت تا ۸ میلیون تومان! تغییر آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور در اتاق بازرگانی ایران | کار در معادن، دیگر سخت و زیان‌آور نیست؟ آیا سود سهام عدالت تا آخر خردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ نرخ دام زنده در آستانه عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) عرضه‌اولیه یک شرکت خراسانی یکشنبه هفته آینده در فرابورس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات عرضه‌اولیه «نان» استاندار خراسان رضوی: چالش‌های امروز، نتیجه تصمیمات سیاسی در حوزه اقتصاد است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی چند؟ رشد ۴۰ درصدی قیمت لبنیات | مجوز قیمت‌گذاری آزاد به شرکت‌ها داده شده است رئیس سازمان اداری و استخدامی از ۲ تغییر در آزمون‌های استخدامی خبرداد
سرخط خبرها

کمیسیون اصل نود پیگیر تسریع در واگذاری زمین به مردم | اجرای برنامه هفتم و قانون جوانی جمعیت در واگذاری زمین باید جدی‌تر پیگیری شود

  • کد خبر: ۳۳۵۷۵۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
کمیسیون اصل نود پیگیر تسریع در واگذاری زمین به مردم | اجرای برنامه هفتم و قانون جوانی جمعیت در واگذاری زمین باید جدی‌تر پیگیری شود
رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی از پیگیر تسریع در واگذاری زمین به مردم در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: اجرای برنامه هفتم و قانون جوانی جمعیت در واگذاری زمین باید جدی‌تر پیگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین نصراله پژمانفر،  درباره جلسه این کمیسیون با وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت سرعت‎بخشی در اجرای قوانین موجود در حوزه مسکن، گفت: برآوردهای آماری نشان می‌دهد، هزینه های مسکن، بیش از ۵۰ درصد کل هزینه های بسیاری از خانواده‎های ایرانی را تشکیل می دهد، لذا وزارت راه و شهرسازی به عنوان متولی ساماندهی به حوزه مسکن، باید نقش فعالانه تری در این حوزه داشته باشد و با اجرای جدی قانون جهش تولید مسکن و قانون برنامه هفتم پیشرفت و قانون جوانی جمعیت در حوزه واگذاری زمین، بخشی از دغدغه مردم را کاهش دهد. 

وی افزود: در جلسه این کمیسیون، عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه نهضت ملی مسکن، تامین زمین و واگذاری اراضی به مردم، در اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت و قانون جوانی جمعیت و قانون جهش تولید مسکن، واکاوی و بررسی شد و با توجه به بررسی انجام شده در کمیسیون اصل نود، برخی نکات اجرایی در جهت سرعت بخشی در تامین زمین و واگذاری اراضی به مردم متناسب با بند ب ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت توسط کمیسیون ارائه شد.  

تکلیف کمیسیون اصل نود به وزارت راه برای پالایش دقیق نیاز مسکن در تمام شهرها و روستاهای کشور

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم، جهت برنامه ریزی دقیق و عملیاتی برای حل معضل مسکن، بررسی دقیق نیاز مسکن در تمام شهرها و روستاهای کشور و پالایش دقیق متقاضیان است لذا در این موضوع علی رغم اصرار کمیسیون اصل نود بر بازگشایی سامانه طرح‌های حمایتی برای ثبت نام متقاضیان جهت شناخت دقیق نیاز مسکن در تمام شهرها و روستاهای کشور، مقرر شد وزارت راه و شهرسازی این موضوع را بررسی کند و اطلاعات دقیق نیاز به مسکن را به صورت دقیق و شهر به شهر، حداکثر ظرف دو هفته به کمیسیون اصل نود ارائه کند.

حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر در ادامه با اشاره برخی دیگر از مصوبات کمیسیون اصل نود در جلسه با وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: مقرر شد وزارت راه و شهرسازی، دسترسی کامل به اطلاعات سامانه نهضت ملی مسکن (TEM) و سامانه مدیریت آماده‎سازی زمین (سیام) و سامانه بانک زمین را (بدون امکان ویرایش اطلاعات) حداکثر در دو روز آینده در اختیار کمیسیون مذکور قرار دهد.

وزارت راه مکلف به ارائه برنامه خود در خصوص امکان ثبت نام عموم متقاضیان در سامانه‌های مسکن به کمیسیون اصل نود شد

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین مقرر شد وزارت راه و شهرسازی برنامه خود جهت امکان ثبت نام عموم متقاضیان واجد شرایط مزایای مسکن حمایتی (فرم ج سبز) که در طول چند سال گذشته در سامانه طرح‎های قانون جهش تولید مسکن و قانون جوانی جمعیت ثبت نام کرده‌اند و صرفا سابقه سکونت در شهر محل درخواست آن ها احراز نشده است، جهت انتخاب مجدد شهر و روستای محل سکونت یا در جهت مهاجرت معکوس، روستاها و شهرهای کوچک و میانی و شهرک‌ها را مطابق ضوابط مندرج در ماده ۵۰ برنامه هفتم پیشرفت را ظرف حداکثر دو هفته به کمیسیون اصل نود ارائه کند.

وزارت راه با همکاری بنیاد مسکن امکان تخصیص زمین در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر را فراهم می‌کنند

رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس در ادامه با توجه به اهمیت تسریع در واگذاری زمین در روستاها و شهرهای کوچک، بیان کرد: مقرر شد وزارت راه و شهرسازی با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، امکان تخصیص زمین به متقاضیان واجد شرایط در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیتِ ثبت شده در سامانه نهضت ملی مسکن، حداقل به میزان صدهزار قطعه زمین در نقاط مذکور را که ظرف حداکثر یک ماه آینده فراهم کند.

وزارت راه درباره ثبت نام مجردین در نهضت ملی مسکن به کمیسیون اصل نود گزارش می‌دهد

وی خاطرنشان کرد: با توجه به رای صادره از هیئت عمومی دیوان عدالت اداری که مطابق آن، اعمال محدودیت در ثبت نام مجردین در نهضت ملی مسکن را فاقد وجاهت حقوقی و ناقض حقوق مکتسبه شهروندان تلقی کرده است، مقرر شد وزارت راه وشهرسازی ظرف یک هفته موضوع را بررسی و نتایج رفع این محدویت ایجاد شده توسط وزارت راه و شهرسازی را به کمیسیون اصل نود گزارش دهد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس دوازدهم در ادامه با اشاره به برخی دیگر از مصوبات کمیسیون اصل نود در جلسه با وزیر راه و شهرسازی، یادآور شد: مقرر شد وزارت راه و شهرسازی، برنامه ماهانه اجرای بند ب ماده ۵۰ برنامه هفتم (افزایش ۳۳۰ هزار هکتار زمین به ظرفیت سکونت گاهی با حداکثر ۶۰ نفر در هکتار) را جهت نیل به تامین زمین قابل تخصیص به متقاضایان واجد شرایط قانون جهش تولید مسکن و قانون جوانی جمعیت ثبت نام شده در سامانه طرح های حمایتی مسکن (سه شرط و چهار شرط) با رعایت تراکم ۶۰ نفر در هکتار ظرف حداکثر یک هفته به کمیسیون اصل نود ارایه کند.

گزارش واگذاری زمین به متقاضیان جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن ظرف یک هفته آینده در سامانه طرح‌های حمایتی مسکن ثبت می‌شود

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم ادامه داد: در جهت تسریع در واگذاری اراضی قانون جوانی جمعیت در روستاها مقرر شد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ظرف حداکثر یک هفته، دستورالعمل واگذاری قطعی زمین (انتقال سند قطعی) به متقاضیان جوانی جمعیت (بدون اخذ وجه زمین و صرفا اخذ هزینه آماده سازی زمین) را تهیه و به استان ها ابلاغ کند و به صورت برخط، گزارش عملکرد واگذاری زمین به متقاضیان جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن را در سامانه طرح‌های حمایتی مسکن ثبت کند.

وی در ادامه توضیح داد: به منظور افزایش مشارکت و سرمایه گذاری مردم در نهضت ملی مسکن و کاهش تصدی گری دولت و تسریع در ساخت اراضی واگذار شده به متقاضیان واجد شرایط قانون جهش تولید مسکن و قانون جوانی جمعیت مقرر شد، وزارت راه و شهرسازی بستر استفاده از سامانه همرسان وزارت راه و شهرسازی را حداکثر تا یک ماه آینده برای عموم متقاضیان فراهم کند.

رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس در پایان با اشاره به دیگر مصوبه کمسیون مذکور، گفت: مقرر شد وزارت راه و شهرسازی، ضمن ارائه گزارش عملکرد اقدامات صورت گرفته دولت چهاردهم در حوزه آماده سازی و تامین خدمات زیربنایی و روبنایی پروژه‌های نهضت ملی، برنامه عملیاتی ماهانه این وزارتخانه در موارد مذکور را حداکثر ظرف دو هفته بعد از برگزاری جلسه کمیسیون اعلام نماید.  

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->